purefix logo Parteneri

Pure Fix Cycles Asa cum ii spune si numele, Pure Fix inseamna ciclism la un nivel superior. Bicicletele construite la o calitate premium sunt aduse de la producator direct la cumparator la un cost acceptabil ce nu are concurenta. De la stilul classic la cel avangardist, bicicletele Pure Fix vin intr-o varietate de culori si sunt proiectate intr-un stil ce imbina simplitatea cu eficienta. De asemenea, mergand pe principiul ca mereu se pot aduce imbunatatiri in ceea ce priveste mediul si sanatatea, Pure Fix contribuie la aceste aspecte producand biciclete cu scopul de a strange bani pentru diferite cauze umanitare. Pe partea de business, misiunea brandului este aceea de a evidentia in designul bicicletelor eficienta si siguranta prin folosirea celor mai de incredere materiale din industrie. Modul in care Pure Fix proiecteaza, produce si livreaza bicicletele a ajutat la dezvoltarea unui brand global avantajos atat pentru client cat si pentru producator.

8bar logo Parteneri

8bar-bikes nu este doar o alta companie de biciclete. Niciodata predefinita sau identica, fiecare bicicleta a bradului este un proiect unic creat printr-o colaborare intre 8BAR si viitorul proprietar. Procesul este unul foarte simplu : 8BAR pune la dispozitie componente de inalta calitate si intr-o varietate de culori. Clientul are apoi control asupra procesului de creatie si asupra modului in care va arata produsul final, componentele si culorile fiind imbinate in functie de dorintele clientului. In final, compania se ocupa de construirea bicicletei, acordand atentie la fiecare detaliu in parte. Toate produsele 8BAR au un design ,,neted’’ cu un branding minimalist ce asigura faptul ca atat culorile cat si designul vor iesi mereu in evidenta. 8BAR inseamna un spirit progresiv, energic si comod. Brandul se impune prin construirea customizata a produselor, in acest fel clientii bucurandu-se de o bicicleta unica, perfecta pentru nevoile fiecaruia.

state bycicle logo Parteneri

State Bicycle Co. a fost lansat in anul 2009 de trei biciclisti din Arizona ce imparteau acelasi vis maret si anume acela de a introduce pe piata biciclete single speed de o calitate superioara si un design uimitor la cel mai mic pret posibil. In 2015, dupa mii de biciclete vandute, devotement si o comunitate extinsa, un numar de magazine de desfacere si de angajati in crestere si peste 500 000 de like-uri pe pagina de Facebook, scopul lor ramane acelasi. State Bicycle este pasionata de bicicletele single speed si de cultura lor in curs de dezvoltare : organizeaza saptamanal curse de biciclete, sponzorizeaza biciclisti talentati din intreaga lume si realizeaza parteneriate cu grupuri de sustinere ale ciclismului, acestea fiind doar cateva dintre motivele pentru care State face parte din acest business.

constantine Parteneri

Cu sediu central in Seoul (Korea de Sud), cu membrii implicati activ atat in competitii cat si in procesul de design al bicicletelor, Constantine Bikes a reusit sa aduca pe piata fixed gear o serie de biciclete foarte apreciate, mai ales de ciclistii profesionisti. Experienta acumulata pe parcursul mai multor ani de activitate isi pune in mod evident amprenta pe fiecare model al brandului korean. Culorile indraznete, materialele de calitate si geometria atent studiata au facut ca aceste biciclete sa devina tot mai cautate pe piata internationala. Constantine Bikes nu este doar un simplu producator din Korea de Sud, este o comunitate in plina ascensiune.

DOSNOVENTA from DONTDO on Vimeo.

dosnoventa logo Parteneri

DOSNOVENTA a luat nastere ca un magazin de biciclete (Cream Bikes & Things ) din dorinta fondatorilor de a aduce in Barcelona cat mai multe din brandurile de biciclete fixed-gear vizibile pe scena internationala si mai putin pe cea locala. Urmatorul pas pentru ei a fost miscarea Fixed Soldiers, prin care organizau plimbari saptamanale, competitii si petreceri pentru pasionatii de fixed-gear. Primul cadru semnat DOSNOVENTA a fost un real succes si a deschis un nou capitol pentru compania din Barcelona. In prezent cadrele lor sunt realizate manual in Italia, utilizand cele mai bune materiale existente pe piata. DOSNOVENTA este rezultatul efortului sustinut si al pasiunii pentru fixed-gear. (informatii preluate din articolul: „Inside Dosnoventa.The untold story” – RAW Cycling Mag )

cinelli logo Parteneri

CINELLI este un producator italian de biciclete cu sediul in Milano. Compania a luat nastere in anul 1948 avandu-l ca fondator pe Cino Cinelli (1916-2001), ciclist profesionist si presedinte al Asociatiei de Ciclism din Italia. Acesta a devenit interesat de productia de biciclete dupa o serie de esecuri pe care le-a suferit in competitii (1937-1944) utilizand bicicletele altor branduri existente la acea vreme. In 1978 conducerea a fost preluata de Antonio Colombo, cel care a creat un adevarat cult in jurul brandului pentru generatii de ciclisti din intreaga lume. Misiunea principala este promovarea spiritului Cinelli si pastrarea valorilor celor doua branduri consacrate, Cinelli si Columbus.