MODALITATI DE PLATA

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul nostru puteti alege una din metodele de plata enumerate mai jos:

a) Plata prin transfer bancar – dupa plasarea comenzii veti primi o factura proforma cu termen limitat de valabilitate pe care o achitati la banca. Este necesar sa trimiteti dovada de plata pe adresa contact@fixiepeople.com. Comanda se considera plasata dupa ce primiti confirmarea tranzactie bancare din partea Fixie People SRL.
b) Plata online cu Cardul – serviciu pus la dispozitie de EuPlatesc.ro (portal pentru plata online a produselor si serviciilor).
c) Plata prin credit de consum – serviciu pus la dispozitie de EuPlatesc.ro (portal pentru plata online a produselor si serviciilor).
d) Plata la livrare/Ramburs – disponibila doar pentru produsele aflate in depozitul nostru.

EuPlatesc.ro este o solutie de plati online si comert electronic dezvoltata de compania EuroPayment Services S.R.L. EuPlatesc.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate prin metode diferite de plata, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansate care, impreuna cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA si „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, diminueaza riscurile asociate tentativelor de frauda electronica.

CARDURI ACCEPTATE

carduri Modalitati de plata

CARDURI Rate ACCEPTATE

carduri rate